pivní zásady
1. Sklenice je
mokrá a studená
Bez mokré a studené sklenice
se na pivu dělají nehezké mapy.
2. Pěna je
hustá a krémová
Správně se čepuje
jen jedním způsobem:
na jeden zátah.
3. Pivo
kroužkuje
Když pivo kroužkuje, víme, že bylo
vše udělané správně.
Za dobré pivo vždy pochvalte výčepního.
Pro vstup na tyto stránky musíte být starší 18 let.
Registrace úspěšná
Díky za vaši registraci. Abychom si ověřili váš e-mail, poslali jsme vám registrační kód. Stačí na něj kliknout a dokončit tak registraci.
Zadejte svoji e-mailovou adresu a během chvíle na ni dostanete instrukce, jak si heslo změnit.
Vaše nové heslo jsme úspěšně odeslali na vaši e-mailovou adresu.
PLZEŇ
U Prazdroje 7
301 00 Plzeň
PRAHA
Myslbek – Ovocný trh 8
110 00 Praha 1
INFOLINKA
Informační linka Vám zodpoví Vaše dotazy v českém a anglickém jazyce (kontaktovat nás můžete v pracovní dny od 9:00 do 17:00 hodin).